gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

Klubová hudba na svatbě? TOP 10 EDM tracků


DJ Michal Brabec si pro Vás, budoucí novomanžele a milovníky i elektronické hudby připravil výběr 10 nejoblíbenějších EDM tracků, které se mimo jiné staly ikonami celé EDM scény za posledních několik let.

I když si myslím, že čistě klubový DJ spíše nezvládne odehrát celou svatbu tak, aby se všichni svatební hosté bavili a dokonale během celého dne dokresloval atmosféru.. Tak svatební DJ se zkušeností klubového DJ toto svede a pokud jsou novomanželé se svými hosty milovníky současné elektronické hudby, může je po půlnoci snadno přenést ze svatebního dne, až třeba na noční párty „téměř na Tomorrowlandu“.


1. Avicii - Wake Me Up

Stále je potřeba myslet na to, že jsme na svatbě, takže i do EDM se přesuneme postupně, skrze komerci a zpívánky – třeba od Aviciiho.

2. David Guetta - Play Hard ft. Ne-Yo, Akon

Kdo by neznal některou z písniček od Davida Guetty, od toho, kdo elektronickou hudbu (dříve underground) spojil s komercí a začala ji hrát rádia.


3. Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars (Slice N Dice Bootleg)


U „rádiovek“ zůstaneme, protože vím, jak rádi zpíváte. Kromě originálních písniček rád zahraji i remixy, takže ANO, budete tančit na klubový beat, ale přitom budete slyšet písničky z Evropy2.

4. Axwell & Ingrosso - More Than You Know (Ummet Ozcan Remix)


Hit, který ovládl rádia, trhal rekordy v přehrátí a nesměl chybět na žádném letním festivalu. More Than You Know – tentokrát v bigroomovém remixu od Ummeta Ozcana.

5. Martin Garrix – Animals

17ti letý kluk, který se 2013 z dětského pokojíčku dostal na všechny velké festivaly.. A o 3 roky později byl vyhlášen nejlepším DJem na světě. Právě Animals byl jeho zlomový track, který odstartoval hvězdnou kariéru a track, který byl 2013 slyšet na každé párty. 

6. Timmy Trumpet & Savage - Freaks


Ve světě EDM by jste na Freaks řekni jediné. BANGER! Písnička, která Timmyho trumpeta vystřelila na ty největší festivalové stage a jakmile jsou na nějaké akci milovníci EDM, vždy si o ni řeknou.

7. Lunchmoney Lewis - Bills (D-Burr Bootleg)


Další příklad toho, kdy je rádiová písnička předělaná do klubového beatu – a ono to funguje! 

8. Swedish House Mafia ft. John Martin - Don't You Worry

Child
Ikony elektronické hudby Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Axwell jako uskupení Swedish House Mafia a jejich rozlučkový track, který vedl 2012 vedl snad všechny hitparády.

9. Manian - Welcome To The Club


Protože nesmím zapomenout ani na milovníky rychlejších písniček, zavzpomínal jsem a našel tenhle zpívaný handsup od Maniana. Objevil jsem ho, když si o něj řekl někdy kolem roku 2011 ženich na svatbě a do teď si ho čas od času rád poslechnu i zahraju. 

10. Stayer & Jean Luc feat. OMZ - Never

Protože kromě DJe na svatbách a firemních večírcích vystupuji i jako clubový DJ a producent, připravil jsem si na závěr jeden z mých posledních producentských počinů a to track NEVER. Spolupracoval jsem na něm s producentem Jeanem Lucem a zpěvákem OMZ. Track jsme vydali na prestižním labelu Ensis Records a těší se supportům světových hvězd – jako například Nicky Romero s labelem Protocol Recordings.





06.04.2021

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás