gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

TOP 5 songů, které si ženichové přejí zahrát nejčastěji na obřad (… ale neřeknou vám o tom)


Dámy, možná to nevíte, ale i pánové mají svá skrytá svatební přání. Vedle první noci s vámi, dostatku alkoholu a dobrého jídla na svatbě, touží po svém vlastním vytříbeném hudebním doprovodu k oltáři. Jenže má to jeden háček. Pánové mají "tak trošku" strach vám to říct. Bojí se, že jejich hudba bude pro vás naprosto nepřijatelná. Udělejte jim radost a vyslyšte jejich přání. Můžou to být totiž právě tato...


5. Survivor - Eye of the Tiger

Kdo by nemiloval Rockyho. Největší klasika, která zahřála nejeden mužský srdeční sval. Nemusíte se přeci jmenovat Adriana, aby si tenhle legendární song váš snoubenec pustil. Takže nasadit boxerské rukavice a vzhůru do ringu... teda k oltáři.



4. John Williams - Imperial March

Pro pravověrné fanoušky a uctívače kultu Star Wars je tato hymna povinnou přípravou před složením slibu princezně Leie. Nechť vás síla provází.



3. Eminem - Lose Yourself

Každej chlap si potřebuje před rozhodujícím vystoupením svého života zarapovat a rozcvičit své hlasivky, aby pak z plna hrdla zakřičeli před oltářem "Yeeeeesss!"



2. Linkin Park - What I've Done

I sebemenší vypjatá chvilka před obřadem může zahrát na nervy ženicha ódu na téma "Co jsem to udělal?" Pokud máte, dámy, rády adrenalin, pusťte mu tento track.



1. AC / DC - Highway to Hell

Po tomhle songu si váš ženich znepřátelí svou nastávající tchýni, ale věřte, že si naopak získá vašeho tatínka a s ním i všechny přítomné zasloužile ženaté pány.



08.01.2018

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás