gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

Songy k příchodu nevěsty, které vás zaručeně dojmou


Nevěsty, zjistily jste, že je neskutečně těžké vybrat si hudební doprovod ke svému ladnému kráčení k oltáři? Máme pro vás trochu inspirace. Tyhle songy jsou jedny z nejhranějších, ale taky nejosvědčenějších - zaručeně dojmou každého.


1. Christina Perri / The Piano Guys - A Thousand Years

Christina nechybí na playlistu žádného našeho DJe, jet na svatbu bez ní by bylo jako nevzít si na sebe spodní prádlo. Něžný hlásek zpívá o lásce, která vydrží tisíc let. Jasně, nejsme ve Stmívání a vy nejste upíři, ale tahle písnička je taky o odvaze vykročit vstříc společným dnům, takže - proč ne? Skvělá verze je i v podání The Piano Guys.




2. Hans Zimmer - Time 

Když jsme tuto skladbu zahráli nevěstě pro její pochod k oltáři, došlo k totálnímu ochrnutí všech smyslových orgánů přítomných hostů. Neuvěřitelná gradace podkopala kolena třesoucímu se ženichovi. Všechny přítomné papírové kapesníky byly rozmetány. Věčně vysmátému oddávajícímu, který oddává 5x denně, spadla čelist až na zem. A nevěsta? Ta si tyto chvíle vychutnávala s úsměvem na tváři. Velkolepá podíváná.



3. Lana Del Rey - Young and Beautiful

Kolik nevěst miluje filmy s Leonardem DiCapriem a kolik ženichů nenávidí (romantické) filmy s Leonardem DiCapriem? Cítíme ve vzduchu sladkou remízu. A proto je tento song z filmu The Great Gatsby přímo ideální.  Rozseká všechny hosty. Rozbrečí vašeho tátu. A ženicha rozhodí natolik, že si nejen nevzpomene na Leoše, ale že ze sebe vykoktá A-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-n-n-n-n-n-n-n-ooooo v rekordním čase 25 vteřin.



4. Sam Smith - Stay With Me

Krása. Nesmírná. Upřímná. Představte si, jak při si této skladbě hosté podupávají do rytmu, po pár vteřinách přidají ruce a tleskají. A jak se nevěsta přibližuje ladným krokem k oltáři, tak všichni strýčkové a svědkové pod vedením ženicha sborově spustí: "Staaaayyy with meee...".



5. The Verve - Bitter Sweet Symphony

Velmi nebezpečná známost. Tak nebezpečná, že vás dostala až k oltáři, nebezpečná, že samou láskou utíkáte říct ANO! Tahle hudba nikdy neztratí své kouzlo. Navíc v klipu jde jasně vidět, jak se na ni dobře kráčí, takže  k příchodu nevěsty byla v podstatě stvořená. Jo, láska je hořká i sladká, stejně jako slzy, které se budou kutálet mámě a tátovi po tvářích. Sladké štěstím a hořké nad tím, jak ten čas utekl. Zatraceně dobrý song, nemyslíte? 


6. Johann Sebastian Bach - Air on G String

Jo, jde to i na vážno. Ale pozor, ne každý tuhle klasiku rozdýchá...Berete se v zámeckém prostředí, kam tyhle smyčce zkrátka patří? Pak do toho! Máte kámoše, kteří vám vystřihnou Bacha akusticky na housle nebo na čelo? Hmm... to zní výborně! Vážná hudba rozhodně podtrhne jedinečnost daného okamžiku, zvažte ji!


7. Alan Silvestri - Forrest Gump (Main Theme) 

Nevíme, jak to máte vy, ale my brečíme už když to posloucháme doma u počítače. Dojemnější melodie snad neexistuje. Navíc je klidná a tichá, takže se vám při ní krásně půjde uličkou. Pomalu taky nabírá na naléhavosti, takže až budete poblíž svému budoucímu manželovi, věříme, že i v jeho tváři zahlédnete známky dojetí. 


8. Howard Shore - Concerning Hobits

Skauti, cosplayeři, geeci a fanoušci fantasy světa a především Pána prstenů zaplesají. Hudba z té části filmu, kdy se hobiti vracejí do Kraje, domů, dojme i největšího skřeta. Tklivé tóny střídají radostnější, a tak než dokráčíte k oltáři a svému vyvolenému, oba si uvědomíte, že se pouštíte na nečekaně velké dobrodružství, které má ale šťastný konec, protože dobro zvítězí. Vždycky. Fňuk.



29.01.2018

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás