gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

Jakou svatbu chceme?


DJ Schafff se rozhodl inspirovat snoubence a vyburcovat je k akci.

U některých snoubenců, které potkávám na schůzkách před svatbou, je to nastavené tak, že nevěsta to chce mít „tak“ a „tak“, zároveň si chce ověřit u třetí osoby, které důvěřuje, že je to tak správně a ženich? Ženich… ten většinou přikyvuje. To je samozřejmě taky v pořádku. Když tyto situace pozoruji, tak mám chuť říct ženichům… „Kluci, vzbuďte se. Já vím, že vás tyhle schůzky nebaví. I mě by nebavily. Uvědomte si, co svatba znamená pro vaši snoubenku a nezapomeňte, že je to i vaše svatba a máte právo se k tomu svobodně vyjádřit. Tak se zapojte a řekněte i svůj názor. Musíte být jen trpěliví. Jiné už to nebude. That’s love. That’s life. That’s marriage. Forever and ever.


Plánování vaší svatby je vaším prvním velkým společným dílem, spoluprací, která přesahuje dosavadní pouto partnerského vztahu. Teda pokud jste před svatbou nezplodili potomka, nepostavili dům a nezasadili strom :) Troufám si tvrdit, že už samotná příprava na svatbu a všechny debaty o tom, jak má svatba vypadat může malinko naznačit, s jakými kartami budete hrát v manželství. Takže? 


Má rada všem párům, které přemítají nad svatbou zní: 

Milí snoubenci, společné plánování vnímejte jako příležitost poznat se navzájem, jedinečnou možnost poznat přání, představy a touhy vašeho protějšku. Poskytněte tomu druhému prostor, respektujte se a důvěřujte si. Máte právo s protějškem nesouhlasit stejně jako on s vámi. Berte to jako generálku před společným životem, kdy budete spolu řešit spoustu důležitých věcí každý den (od výchovy dětí až po domácí úklid :) 


Základem je vyložit si všechny karty předem na stůl a položit si tyto otázky. Co pro mě znamená svatba? Co pro Tebe? Co svatba znamená pro nás? Jak si svatbu představuji já a jak si svatbu představuješ Ty? A proč? Pokud se vám podaří pochopit vaše názory na svatbu a sladit představy do jedné společné vlny, byť i s určitými kompromisními vlnkami, zažijete opravdovou svatbu. Jeden z nejkrásnějších dnů ve vašem životě. Bez klišé. Nikdy na ten den nezapomenete.



Jestli to bude komorní svatba s těmi nejbližšími na výjimečném místě u vás doma v obýváku, na zahradě nebo na radnici. To je jedno. Jestli to bude šílená taneční party v garáži, uprostřed lesa, ve stodole nebo na vaší chalupě. To je také jedno. 


Důležité je, aby jste oba dva po svatbě nežili s přesvědčením, že svatba mohla být lepší. A že je to chyba toho druhého, protože mi nedovolil to, co jsem si původně přál/a. 


06.04.2021

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás