gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

WDJS MUSIC: 8 PÍSNÍ, CO ROZPÁLÍ LAČNÉ DRUŽIČKY PŘED HODEM KYTICÍ (podle DJ Cliché)


DJ Cliché si pro vás ukuchtil další vytříbený playlist s hudební inspirací na písně, které zafungují při chytání kytice. Pohodlně se usaďte, vezměte si do ruky mobil nebo tablet a otevřete si spotify... 

Ať už je "domluvené", která kamarádka kytku chytí, nebo se schyluje k nefalšované dívčí válce, existují způsoby, jak slečny před startem nejdůležitější rakety svatebního dne náležitě motivovat. Krom pár dřepů jsou jasnou sázkou na jistotu Single Ladies od BEYONCÉ - a právě proto je ze seznamu vynecháme. DJ je na svatbě přece i proto, aby Vám ji pomohl udělat JEDINEČNOU! Na výběr bylo z takového množství muziky, že zde nenajdete nic z minulého století - časem Vás totiž čeká speciální retro seznam. ;)




1. Rihanna - Only Girl

Když se tenhle party banger dostane od svého rozpustilého rozjezdu k velkým emocím refrénu, budou se holky o kytici modlit tak hlasitě, až se rozestoupí nebesa a sestoupí květina!



2. Gwen Stefani - Hollaback Girl

Kdo vyrůstal v nultých letech, nemohl nezaznamenat hymnu všech roztleskávaček, kterou se GWEN finálně emancipovala od svých mateřských NO DOUBT (rockerkám doporučujeme na hod jejich "Just a Girl").



3. Paramore - Ain't It Fun

Pro všechny odrostlé punkerky i slečny, co si frčí na čistokrevném popíku s kytarovými spodky - absolutní trefa do obarveného.



4. Arianna Grande - thank u, next

Tempo ARIANINA pichlavého bonbónku o ex-boyfriendech je spíš ležérní, podobným výběrem ovšem prokážete opravdový nadhled a smysl pro humor.



5. Cardi B, Bad Bunny, J Balvin - I Like It

Ideální volba pro zlobivé holky, které se toho nebojí - ani že by jim létající pugét narušil účes, natož jak se na tu divočinu budou tvářit tetičky.



The 1975 - Love Me

Klasická růžová nálada s přídechem PRINCE i sexy rošťáků z Británie, kteří za ní stojí, si přímo říká o to, aby Vaše flóra skončila ve spárech té květinky, která si ji vysnila nejnáruživěji.



7. Beyoncé - Run the World

Když na začátku byla řeč o QUEEN BEE, nemysleli jste si doufám, že je úplně ze hry, co? Naopak nebylo vůbec lehké vybrat z jejích ostatních perel, přičemž rozhodl neporazitelný slogan - who runs the world?



8. The Strokes - Someday

Alespoň posledním tipem snad potěšíme příznivkyně alternativy naší nejstarší volbou - pamatujete, jak před 20 lety začalo všechno to indie šílenství? Kdy? Someday!


Tento výběr pro vás připravil jeden z nejvytěžovanějších wedding djs, mr. DJ CLICHÉ... Mrkněte na jeho reference a pochopíte ;) 


16.11.2020

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás