gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

10 věcí, které při přípravě svatby nesmíte podcenit


1. Priority

Ujasněte si, co je pro vás důležité. Chcete velkou svatbu, nebo komorní? Budete zvát jen nejlepší kamarády, nebo všechny známé? Kolik prostředků máte? Sepište si základní představy a od nich se můžete odrazit.


2. Je to vaše svatba

Neřešte, co je módní a trendy. Nekoukejte na to, co si budou myslet vaše babičky a strýček. Je to vaše svatba. Vyjadřuje to, jací jste. Seznámili jste se na rockovém koncertě? Co kdyby kapela podobného ražení zahrála na vaší svatbě? Jste vášniví sportovci? Přijeďte na obřad na kole. Podobných případů jsou mraky. Dejte do svatby svoje srdce!


3. Místo

Alfa a omega celé svatby. Místo si vyberte a zarezervujte s předstihem. Rok dopředu? Ideální čas. Podle nás by to měl být první krok celého vašeho plánování. Ujasněte si, co je pro vás nejdůležitější a sepište si, jak by mělo vaše ideální místo vypadat. Pak jen hledejte, hledejte a hledejte. Buďte trpěliví, protože kdo hledá, najde.


4. Fotograf

Nešetřete. Zážitky a fotky ze svatby jsou to nejdůležitější, co vám zůstane. Náklad na dobrého fotografa sice není malý, ale nebudete litovat. Vyberte si profíka.


5. Doprovodný program

Obřad. Hostina. A co pak? Utěsněte hluchá místa vaší svatby. Proč? Ruku na srdce - svatbu neděláte jenom pro sebe, ale i pro lidi okolo sebe. Pobavte je. Královsky! Spokojení svatebčané = spokojení novomanželé.


6. Hudba

Hudba z počítače? Nesmysl. Lidský element je nenahraditelný. Správná kapela nebo DJ udělají zázraky. Až uvidíte tančit vaši babičku jako za mladých let, dáte nám za pravdu. Na tomhle bodu nám zvlášť záleží, protože vám s ním můžeme pomoct. Vyberte si někerého z Wedding DJs - s tím, jak proměnit svatbu v nezapomenutelnou party máme bohaté zkušenosti.


7. Svědek

Zní to zvláštně, ale svědci jsou hodně důležitými postavami celé svatby. Organizují, zachraňují, zkrátka přispívají k tomu, aby vaše svatba byla opravdu, ale opravdu skvělá. Vyberte si člověka, který je společenský a bude mít radost, že jste si ho vybrali. Ne vždy platí, že nejlepší kamarád(ka) je tou správnou volbou. Popřemýšlejte nad tím. 


8. Plánujte

Vystačíte si s orientačním časovým plánem svatebního dne, který máte uložený ve své hlavě? Nemyslíme si. Svatba není jaderná fyzika, ale určitý jizdní řád potřebuje. Sepište si všechno na papír krok po kroku a zamyslete se, jestli se něco nepřekrývá nebo vyloženě nevypadá jako problém. Ušetříte si starosti a nervy.


9. Delegujte

Co si neudělám, to nemám. To někdy v životě platí, ale garantujeme vám, že celou svatbu si sami nezařídíte. Nebojte se najít schopné lidi, kteří vám s tím pomohou - z řad kamarádů nebo profesionálů. Důležitá je důvěra, ale uvidíte, že pomoc ostatních vám celou svatbu jenom zpříjemní. Oni to pro vás udělají rádi!


10. Užijte si to 

Pěkné klišé, že? Viděli jsme hodně svateb, které si novomanželé pod tíhou všech starostí a očekávání neužili na 100 %. Berte to tak, že nikdy není nic dokonalé. Užijte si svůj jedinečný den na doraz a nad drobnými chybkami mávněte rukou. Důležitý je výsledný pocit a nezapomeňte - berete se jen jednou za život!


16.01.2018

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás