gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

WDJS MUSIC: 10 NEJSMYSLNĚJŠÍCH OTVÍRÁKŮ (SVATEBNÍ) NOCI (podle DJ CLICHÉ)


DJ Cliché si pro vás vytvořil další podmanivý playlist, který nastolí tu správnou atmosféru pro rozjezd svatební noci. Pohodlně se usaďte, vezměte si do ruky mobil nebo tablet a otevřete si spotify... 

Ruku na srdce - se svatbou souvisí i chvíle, do kterých už nikdo další krom Vás dvou nepatří. Pro hudebního nadšence je samozřejmě i v této oblasti součástí výzvy nalezení "styčných ploch" pro inspiraci ve chvíli... kdy už služby DJe, koordinátorky ani fotografa určitě potřebovat nebudete. Nebo jste si říkali, že po všem tom celodenním mumraji o noci N oceníte už jen "ticho"? I na tom je dobré se s protějškem domluvit, aby Vás nezaskočil neplánovaným probuzením hostů v celém hotelu, protože v euforii zařadí na vytoužený okamžik do playlistu největší pecky od SEPULTURY. Některé písně jsou známější, jiné ne tolik, ale ruku na srdce - opravdu sexy píseň v rádiu není slyšet často.





1. Marvin Gaye - Sexual Healing

Není mnoho zpěváků, kteří dokáží tělesnou zkušenost pojednat s takovým vkusem, spektrem citu a dokonce i spirituálním přesahem. MARVIN GAYE se v této poloze naopak našel. Sedmdesátkový soul a produkce MOTOWN soundu je na podobné tutovky zcela pochopitelně zlatým horem i dolem.


2. Jassie Ware - Champagne Kisses

Jakkoli může název písně působit jako klišé, není šampaňské jako Šampaňské. V tomto případě nejde ani tak o značku jako o hloubku oddanosti a vášně... anebo prostě jen o "zápal pro věc".



3. Rhye - Open

Správný sex je vlastně výletem do světa zázraků. Jsou písničky, při kterých by "to" šlo dělat s kýmkoli. A potom jsou tu písně, při kterých by se člověk se skutečně milovanou osobou mohl stydět i jen tančit. Navíc občas zní, jako byste je už někde slyšeli.



4. Prince & The Revolution - Kiss

Sex je svým způsobem taky o ztrátě kontroly. Pokud máte pocit, že po celodenním zápřahu a krocení sebe i jiných "explodujete", potažmo máte v plánu tzv. "víceaktovku", popusťte otěže i tempu. Jako heterosexuální bílý muž mohu říct, že od tohoto "kolegy" shledávám krom vypíchnuté písně vhodnou dobrou polovinu jeho oficiální diskografie.



5. FKA twigs - Two Weeks

Text téhle nadpozemské ultra-náladovky sice připouští existenci jiné ženy, ale jiné ženy a jiní muži z našeho života přece nikdy nemizí. My před nimi jen dáváme přednost tomu, kdo pro nás znamená nejvíc. A přijetí tohoto faktu činí naše vztahy nejen odolnějšími, ale i více vzrušujícími.



6. Beyoncé - Partition 

Že Mrs. Knowles není žádné ořezávátko, dnes už dávno vědí krom posluchačů prvotřídního popu i fanoušci světového bulváru. Přiložený sexy vrchol její tvorby je ideální především v případě, že Vás na začátek čeká striptýz.

7. Nina Simone - Feeling Good

Ikonický kousek od "Svaté" Niny má podobný průběh a atmosféru jako předmět Vaší noční činnosti v představách, troufám si tvrdit, většiny populace. Snad až na tu délku.



8. Caroline Polachek - Door

Mám pocit, že poprvé jsem tuhle píseň slyšel během západu slunce. Přinejmenším v sobě má ten pocit. Krásně fungovala i ráno před obřadem. Možná i proto, že je o změnách, o otevírání dveří, co vedou do dalších dveří, co vedou do dalších...




9. Charlotte Gainsbourg - Deadly Valentine

Dokážete si představit že píseň, jejíž text z větší části hovoří jazykem svatebního obřadu, bude zároveň svůdná a sexy? Předpokládejme, že se nejedná o řečnickou otázku. May the Lord fill you both with blessings!



10. Serge Gainsbourg & Jane Birkin - Je t´aime... moi non plus 

Někdo by mohl namítnout, že Serge v téhle absolutní klasice dává vědět, že on už se v lásce tak ztracen necítí. Pokud však patříte k typům, kteří romantiku spatřují právě v tom, že jí není příliš, dokážeme si při refrénu živě představit Vaše tváře dojaté štěstím.



Tento výběr pro vás připravil jeden z nejvytěžovanějších wedding djs, mr. DJ CLICHÉ... Mrkněte na jeho reference a pochopíte ;) 



25.11.2020

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás