gad
fbpw
WeddingDJs.cz   >   

10 míst na Vaši svatbu


Ve spolupráci s jedinečným profíkem mistrem velké čočky - fotografem Jindřichem Nejedlým jsme si pro Vás připravili 10 tipů na svatební místa.

Udělejte si pohodlí a pokochejte očka naším výběrem.

1. Barcelo Brno Palace hotel

Toužíte mít svatbu v samém srdci Brna? Tak přesně pro Vás je Barcelo Brno Palce hotel. Moderní interiér v historickém centru města Vám nabídne vše od obřadu, hostiny až po večerní párty. Ubytovací kapacita s více než 100 pokoji uspokojí každého náročného svatebního plánovače. Nejenže tak můžete ubytovat všechny své hosty, ale hotel zároveň disponuje i zázemím pro krásnou svatební hostinu pro až 120 hostů.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatba-v-barcelo-palace-brno

Web hotelu: https://www.barcelo.com/cs-cz/barcelo-brno-palace/

Adresa: Šilingrovo náměstí 265/2, Brno-střed



2. Hotel Santander

Toto místo Vás nadchne, hned ze tří důvodů. První je, že na každém rohu na Vás dýchne romantika celého místa, druhý důvod je, že Vás okouzlí klid okolní přírody, která obklopuje celý Santander, a poslední je, že jste zároveň stále na dohled centra. I tady je možnost vše zorganizovat na jednom místě a s přehledem se vejdete s až 90 hosty. 

Web hotelu: https://www.hotelsantander.cz/hotel/cz/hotel-brno.php 

Adresa: Pisárecká 6, Pisárky, 603 00 Brno


3. Hotel Maximus resort

Pokud máte slabost pro Brno a zároveň chcete být v nádherném prostředí přírody, tak je pro Vás Hotel Maximus Resort to pravé místo na svatbu. Vše se dá zařídit na jednom místě, obřad, hostina, večerní párty a i hosty můžete ubytovat všechny. A co víc, pokud máte velkou svatbu, tak do Maximusu se i tak vejdete, kapacita je až 150 hostů.

Web hotelu: https://www.maximus-resort.cz

AdresaHrázní 327/4a, 635 00 Brno-Kníničky


4. Penzion Kůlna

Přesunuli jsme se do okresu Blanska přesněji do Senetářova a tady Vás čeká velmi milé překvapení na samotě u lesa. Čím Vás tohle místo dostane není jen odlehlost od civilizace, ale i příroda kolem. I tady lze vše uspořádat na jednom místě od obřadu, hostiny až večerní párty v kapacitě až 80 osob.

Web penzionu: http://kulna-jedovnice.cz

Adresa: Senetářov 114, 679 06 Senetářov



5. Hotel Vinice - Hnanice 

Pro milovníky vína máme další tip na báječné svatební místo. Tentokrát kousek od Znojma a je jím Hotel Vinice - Hnanice. Jestli toužíte skloubit to nejlepší co Vám Morava nabízí, jste na správném místě. Víno, příroda a příjemné prostředí dotvoří tu správnou atmosféru pro Vaši svatbu. I toto místo Vám umožní uspořádat vše na jednom místě, obřad, hostinu i večerní párty.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/pozdne-letni-svatbe-vinice-hnanice

Web hotelu: https://www.vinice-hnanice.cz

Adresa: Hnanice 132, areál Devět mlýnů, 669 02 Hnanice



6. Vinařství Obelisk Valtice

Tady opět potěšíme milovníky vína a přírody. Na kraji Valtic se nachází vinařství Obelisk. Jestli toužíte mít obřad s výhledem na vinice nebo sledovat dech beroucí panorama západu slunce nad krajinou, je vinařství Obelisk to pravé místo. Po obřadu usadíte pohodlně 105 hostů a s nimi si pak můžete užít večerní párty na plno.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatba-vinarstvi-obelisk-valtice-jizni-morava

Web vinařství: https://www.vinarstviobelisk.cz

Adresa: Celňák 1212, 691 42 Valtice



7. Dvůr Hoffmeister

Romantika, klid venkova kousek za Prahou, stodola, koně a výborné jídlo. To vše tvoří kulisu svatebního dne v Dvoru Hoffmeister. Po první návštěvě se budete určitě rádi vracet a výborná dostupnost z Prahy Vám to ještě více usnadní. I tady si můžete svůj den „D" užít od obřadu, hostiny až po večerní párty s kapacitou až 100 hostů.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatba-ve-stodole-dvur-hoffmeister

Web Dvoru: https://www.dvur-hoffmeister.cz

Adresa: Číčovice 45, 252 68 Číčovice


8. Zámek Ratměřice

Kdo touží po romantice a krásném zámeckém prostředí, na své si přijde na zámku Ratměřice ve Středočeském kraji. Krásný zámecký park, tryskající fontána a bio bazén, do kterého si ráno po své svatbě zajdete velice rádi odpočinout, to vše Vám dá pocítit tu pravou romantickou atmosféru a nabídne ten klidný ráj pro duši. Navíc je ideální na malé i opravdu velké svatby se vším na jednom místě. Kapacita 100 a v letních měsících dokonce až 200 hostů potěší skoro každého.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatebni-misto-zamek-ratmerice

Web zámku: http://www.zamek-ratmerice.cz

Adresa: Ratměřice 1, 257 03 Ratměřice



9. Statek Všetice

Statek Všetice se nachází necelou hodinu jízdy od Prahy v okrese Benešov. Pokud byste hledali synonymum pro statek Všetice je to romantika. Obřad na louce nebo na molu u rybníka dodá tu správnou romantickou atmosféru. Ke svatební tabuli usadíte komfortně 130 hostů, kteří navíc mají opravdu hodně možností, jak strávit Vás svatební den. Dáte přednost organizované zábavě, pikniku na louce nebo koupání?

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatba-statek-vsetice

Web statku: https://www.hotel-vsetice.cz

Adresa: Všetice 6, 257 44 Netvořice



10. Mlýn vodníka Slámy 

Pokud toužíte prožít netradiční svatbu ve venkovském stylu, mlýn vodníka Slámy je přesně pro Vás to pravé místo, kde Vám připraví vše od obřadu, hostiny až po večerní párty s kapacitou 100 hostů. Velkoryse pojaté prostory Vám dají hodně možností na posezení s Vašimi hosty a taneční parket je jako stvořený pro pořádnou svatební párty až do rána.

Ideální místo u Ostravy z které je to necelých 15 minut jízdy autem.

Jak vypadá svatba na tomto místě: https://jindrichnejedly.com/cs/svatba-mlyn-vodnika-slamy

Web mlýn: https://www.uslamy.cz/cs/

Adresa: K Mlýnu 1, 747 92 Háj ve Slezsku





01.02.2021

Photo by: kamilandsimona.com & DJ Photos: Tino Kratochvíl, Photo Nejedlí.

Všeobecné obchodní podmínky Pravidla pro ochranu osobních údajů Pravidla DJs pro ochranu osobních údajů Cookies

Při poskytování služeb používáme cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas.

Copyright © 2024 WeddingDJs.cz

Poptejte nás